TVAarhus

Om TVAarhus

Hvid Link Pil SE TVAarhus live her

TVAarhus er en lokal TV station ejet af TVAARHUS A/S, som er et selskab under Antenneforeningen Aarhus. TVAarhus er registreret hos Kulturstyrelsen med tilladelse til at sende lokal-tv og reklamer via tv og internet.

TVAarhus er resultatet af et samarbejde, der blev igangsat i november 2002 mellem Antenneforeningen Aarhus og TV3 Østjylland.

TVAarhus kan ses på kanal 38 på Antenneforeningen Aarhus' og Stofas fælles kabelnet og på kanal 97 på youSees net i Stor-Aarhus.

Kanalen har til formål primært at formidle kultur, debat, reportage og nyheder og at omtale lokale aktiviteter i Aarhus. TVAarhus sender primært udsendelser, der er produceret af lokale tv-producenter.

Lokale tv-foreninger og personer, der arbejder med TV, kan få sendetid på kanalen. Udsendelser skal godkendes af TVAarhus og skal som det kræves for lokal TV følge reglerne for god skik og sprogbrug.

TVAarhus har pr. 1. juni 2016 fået sin egen hjemmeside og kan derudover findes på Facebook.

Hvid Link Pil Besøg hjemmesiden her

Tvaarhus