Om Os

Antenneforeningen Aarhus, stiftet den 9. maj 1978, er en privat forening.

Foreningens formål er at eje og drive fællesantenneanlæg samt under overholdelse af lovgivningen at træffe beslutning om hvilke lyd- og billedprogrammer, der skal fordeles i anlægget. Ved fælles antenneanlæg forstås alle former for kabelanlæg, der benyttes til fordeling af lyd- og billedprogrammer.

Medlemskab af foreningen opnås automatisk ved indgåelse af kontrakt på tv og/eller bredbånd med Stofa - vores tekniske og praktiske samarbejdspartner.

Det årlige medlemskontingent udgør dkk 15,00 inkl. moms.

Foreningen tæller i dag flere end 50.000 medlemmer (opdateret april 2016).

Foreningen2