LIDT GODT NYT OM TV-KANALER

Skrevet fredag d. 1. december 2017

COMEDY CENTRAL

Som noget helt nyt placeres Comedy Central nu i tv-pakke 1 - med start torsdag, 14. december 2017.

Der bliver ikke på denne baggrund tale om nogen ændring i betalingen for tv-pakke 1 i 2018.

Ønsker man at se Comedy Central i tv-pakke 1, skal man foretage en kanalsøgning.

Medlemmer med Stofa SmartTv boks behøver dog ikke at foretage sig noget; kanalen vil automatisk fremgå af kanaloversigten.

UPTOWN CHRISTMAS TV

Også i år har vi valgt at lade Uptown Christmas Tv blive vist på Ekstrakanalen i hele december måned. Kanalen sender musikvideoer med julemusik døgnet rundt.

Vi ønsker god fornøjelse og hygge med disse tv-kanaler også !