VISSE AFTALER ÆNDRES SNART !

Skrevet fredag d. 5. februar 2016

NYE BREDBÅNDSHASTIGHEDER
Til orientering vil der i løbet af foråret 2016 ske en række ændringer af aftalerne for nogle af vores medlemmer.

Her lancerer Stofa nye bredbåndsprodukter, som betyder, at mange får en højere bredbåndshastighed.

Alle berørte medlemmer vil modtage brev fra Stofa med information om, hvad det betyder for den enkeltes aftale.

KOMPLETRABAT UDFASES
Det er også besluttet at udfase den såkaldte kompletrabat.

Dette sker for at forenkle de bindinger, der i dag er mellem produkterne og vil i første omgang give en højere opkrævning for de medlemmer, der abonnerer  minimum 3 Stofa produkter (tv - bredbånd - SmartTv - telefoni).

Kompletrabatten vil på et senere tidspunkt blive afløst af en anden form for belønning af de medlemmer, der har/indgår aftale om flere Stofa produkter.

SPØRGSMÅL
til disse ændringer kan besvares ved at rette henvendelse til Stofas Kundeservice på tlf. 88 30 30 30 eller ved at besøge vores Medlemsbutik i H. H. Seedorffs Stræde 3 - 5 i Aarhus C.