NYT OM WEB TV OG TNT

Skrevet tirsdag d. 1. marts 2016

WEB TV og WEB TV TO GO

Alle individuelt tilsluttede medlemmer med en tv-aftale hos os får pr. 1. marts i år mulighed for WebTv, WebTv To Go og DR TV på web-tv-platformen. Læs eventuelt nærmere Hvid Link Pil her

STOFA SMART TV
Fra 1. marts 2016 får alle medlemmer, der har en Stofa SmartTv boks, fri adgang til TNT Play. TNT Play indeholder serier og film indenfor drama, action, krimi og sci-fi.

SPØRGSMÅL
til disse ændringer kan besvares ved at rette henvendelse til Stofas Kundeservice på tlf. 88 30 30 30 eller ved at besøge vores Medlemsbutik i H. H. Seedorffs Stræde 3 - 5 i Aarhus C.