MIT TV - DET ER FRIT TV !

Skrevet tirsdag d. 29. marts 2016

MIT TV - DET ER FRIT TV !

Så er det nu, Antenneforeningen Aarhus, går i luften med det helt frie tv-valg.

Fra torsdag, 31. marts d. å. kan du i vores Medlemsbutik i H. H. Seedorffs Stræde 3 - 5 i Aarhus C få alle relevante informationer om det nye produkt, som vi lancerer sammen med Stofa.

Vi er glade for, at vi med denne nye mulighed løser det problem, både politikere og mange af vores medlemmer længe har ønsket at få løst, men som før nævnt sker der ikke nogen ændringer med tv-pakkerne.

Læs gerne mere Hvid Link Pil her

- eller læs meget mere i Medlemsblad nr. 3, som vil blive omdelt til vores medlemmer torsdag, 21. april d.å.