MEDLEMSBLAD NR. 3

Skrevet mandag d. 18. april 2016

Mange har sikkert bemærket, at Antenneforeningen Aarhus allerede har lanceret det helt frie valg af tv-kanaler.

I den forbindelse har vi fundet, at et Medlemsblad kunne være en god måde at informere om de muligheder, Mit Tv giver vores medlemmer.

Derfor omdeler vi til medlemmerne i denne uge:

Medlemsblad nr. 3 / 2016, hvori der bl.a. er artikler om disse emner:

* Så er tv-valget frit

* Bredbånd uden tv

* Kom til demo-eftermiddage

Medlemsbladet kan allerede nu også læses Hvid Link Pil her

Vi ønsker god læselyst og glæder os til at få medlemmer og interesserede på besøg i vores Medlemsbutik, hvor medarbejderne er klar til at besvare spørgsmål om disse og alle andre relevante emner.