EKSTRAKANALEN INDTIL UDGANGEN AF 2016

Skrevet lørdag d. 8. oktober 2016

Stofa har fredag, 30. september på Ekstrakanalen lanceret en tv-kanal i UHD-kvalitet

"Viasat Ultra HD"

Kanalen vil være tilgængelig uden beregning frem til udgangen af 2016, og det vil derefter være muligt at tilkøbe "Viasat Ultra HD" som betalingskanal.

Læs eventuelt mere om Stofa Ekstrakanalen Hvid Link Pil her

De medlemmer, der har et tv-apparat i UHD/4K-kvalitet, kan se kanalen, hvis de ikke samtidig benytter Stofa boksen (af mærkerne ARRIS og MOTOROLA).

Medlemmer, der benytter Stofa boksen, vil indtil udgangen af 2016 ikke have nogen Stofa Ekstrakanal til rådighed.

Alle vil dog i tiden frem til udgangen af 2016 kunne se "Viasat Ultra HD" på Stofa WebTv Ekstrakanalen, hvor kvaliteten dog er komprimeret til standard HD-kvalitet.

Vi håber, mange af vores medlemmer vil få glæde af denne helt særlige Ekstrakanal og beklager, at der ikke er nogen Ekstrakanal for alle medlemmer i den resterende del af året.