BILLIGT BREDBÅND TIL STUDERENDE I AARHUS

Skrevet fredag d. 22. juli 2016

OBS !!!!KAMPAGNEN ER UDLØBET 31.10.2016 !

I disse uger flytter mange unge hjemmefra, måske for at begynde at studere. Det betyder, at de også får behov for bredbånd.

I samarbejde med Stofa kan Antenneforeningen Aarhus lige nu tilbyde et ekstra billigt abonnement på Stofa Bredbånd.

Som studerende kan man nemlig få 25 Mbit Stofa Bredbånd til 169 kr./md. i 12 måneder - det er 50 kr./md. under normalprisen.

Kender du en, der skal flytte hjemmefra for at studere, kan du hjælpe ham/hende i gang med billigt Stofa Bredbånd.

Ring til Stofas Kundeservice på tlf. 88 30 30 30 eller besøg Antenneforeningen Aarhus' Medlemsbutik i H. H. Seedorffs Stræde 3 - 5.

Medlemsbutikken er åben mandag - fredag kl. 10 - 18 og lørdag kl. 10 - 14.