TV-PAKKER OG PRISER 2016

Skrevet tirsdag d. 17. november 2015

Ved den årlige kanalomlægning, som finder sted torsdag, 14. januar 2016, sker der kun en enkelt ændring i kanalmønstret i de 3 standard tv-pakker i Antenne-foreningen Aarhus!

KANALMØNSTER I 2016

På grund af kanalens store popularitet har vi valgt at lægge

RTL i tv-pakke 1

og har i samme forbindelse måttet fjerne TV4 Sverige fra kanaludbuddet. For at se RTL er det muligvis nødvendigt at foretage en ny kanalsøgning. Denne kanalændring har ingen økonomiske konsekvenser for prisen for tv-pakke 1.

Vi kan derudover orientere om, at vi har besluttet at bevare kanalen Comedy Central i tv-pakke 3 - en kanal, som vi i 2015 har givet vores medlemmer mulighed for at lære at kende - uden konsekvens for prisen for tv-pakke 3 i 2015.

PRISER FOR TV-PAKKERNE I 2016

På baggrund af prisstigninger fra kanaludbyderne, øget betaling for ophavsrettig-heder og især prisudviklingen på sportsrettigheder vil der ved årsskiftet ske et par ændringer i priserne på tv-pakkerne.

Betalingen pr. måned for individuelt tilsluttede medlemmer er pr. 1. januar 2016:

Pakke 1
dkk 189 ,- (uændret pris)

DK Plus pakke
dkk 335,-

Pakke 3
dkk 519,-

Vi håber meget, vores medlemmer værdsætter det arbejde, der er udført på vegne af medlemmerne af Antenneforeningen Aarhus for at sikre acceptable priser også i 2016 for de 3 tv-pakker.

ATTRAKTIV MEDLEMSFORDEL

Vi har indgået aftale om, at alle medlemmer af Antenneforeningen Aarhus, der også abonnerer på Stofa Bredbånd, får en særlig rabat på Stofa Mobil.

Læs nærmere om Stofa Mobil Hvid Link Pil her

På de angivne priser er der følgende rabatter:

Lille aftale
10 kr./md. rabat

Mellem aftale
20 kr./md. rabat +   5 GB ekstra data

Stor aftale
30 kr./md. rabat + 10 GB ekstra data

UPTOWN Xmas

Endelig kan vi orientere om, at vi også i år i december på Ekstrakanalen vil sende Uptown Xmas-kanalen - en kanal, der sender julemusik til hele Danmark. Alle de bedste nye og klassiske julehits; en god blanding af de bedste danske og internationale julehits.

Vi ønsker god fornøjelse med de mange attraktive muligheder også i det nye år.