Medlemsaktiviteter

UNDERVISNING

I vores Medlemsbutik i H. H. Seedorffs Stræde 3 - 5 i Aarhus C afholder vi 2 typer demodage!

!OBS! Vi holder pause, men vender tilbage i eftersommeren 2018 !OBS!

HÅNDBOLD

KOM GRATIS TIL HÅNDBOLD I AARHUS

Som medlem af Antenneforeningen Aarhus kan du af og til få gratis billetter til Århus Håndbolds hjemmekampe!

Billetter hentes i vores Medlemsbutik i H. H. Seedorffs Stræde 3 - 5 i Aarhus C.

Næste hjemmekamp spilles

tirsdag, 24. april 2018 kl. 20.30 i Ceres Arena,

hvor ÅRHUS HÅNDBOLD spiller mod AALBORG HÅNDBOLD

BASKETBALL
KOM GRATIS TIL BASKETBALL I AARHUS

Som medlem af Antenneforeningen Aarhus kan du af og til få gratis billetter til Bakken Bears hjemmekampe.