Medlemsaktiviteter

UNDERVISNING

I vores Medlemsbutik i H. H. Seedorffs Stræde 3 - 5 i Aarhus C afholder vi nu 2 typer demodage:

1. "Kom og bliv klogere på dit SmartTv" afholdes næste gang onsdag, 4. oktober kl. 15.00 - 16.00

2. "Vil du have tips til wifi-optimering og brugen af WebTv" afholdes næste gang onsdag, 1. november kl. 15.00 - 16.00

Husk at tilmelding er nødvendig, da der er begrænsede pladser.

HÅNDBOLD

KOM GRATIS TIL HÅNDBOLD I AARHUS

Som medlem af Antenneforeningen Aarhus kan du af og til få gratis billetter til Århus Håndbolds hjemmekampe!

Billetter hentes i vores Medlemsbutik i H. H. Seedorffs Stræde 3 - 5 i Aarhus C.

NÆSTE HJEMMEKAMP bliver spillet

lørdag, 23. september kl. 15.00 i Ceres Arena

hvor ÅRHUS HÅNDBOLD møder TM TØNDER

BASKETBALL
KOM GRATIS TIL BASKETBALL I AARHUS

Som medlem af Antenneforeningen Aarhus kan du af og til få gratis billetter til Bakken Bears hjemmekampe.